toneel

Jon van Eerd

Herrie in de Keuken


wo 29 januari 2020   Grote zaal

20:00 - 22:00 uur

Bestel snel


  • De vetste komedie van het jaar
  • Met Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, e.a.

In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie met Harrie Vermeulen, geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen!

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de problemen die alleen maar groter en gekker worden.

Website: Harrie Vermeulen

Oorspronkelijk script: Jon van Eerd
Liedteksten: Jon van Eerd
Muziek: Mark Kuypers
Regie: Caroline Frerichs
Decor en lichtontwerp: Marjolein Ettema, Uri Rapaport
Met: o.a. Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker en Liss Walravens

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

"Herrie in de keuken bewijst dat een karakter als Harrie nog lang mee kan, zolang er een verhaal op zijn lijf wordt geschreven dat bol staat van de suprises." | AD ★★★★

"Jon van Eerd (naast hoofdrolspeler ook verantwoordelijk voor het script) levert een puike prestatie met Herrie in de Keuken. Het publiek, dat ongetwijfeld in grote getale gaat toestromen, krijgt precies wat het mag verwachten en zal niet teleurgesteld huiswaarts gaan." | musicaljournaal.nl

"de vertoning blijft dwaas en feestelijk tot het laatste moment, met fijne grollen erin." | Theaterkrant

Ook interessant voor u: