toneel

Gebroeders Timisela

Mijn oom uit Ambon


za 4 april 2020   Kleine zaal

20:30 uur

Afgelast


De voorstelling 'Mijn oom uit Ambon' van Gebroeders Timisela wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en overheid met betrekking tot het coronavirus. Van overheidswege worden alle evenementen met meer dan 100 bezoekers afgelast. Dat betekent dat alle voorstellingen in de theaters in Nederland en dus ook in de Deventer Schouwburg afgelast worden t/m 6 april.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

En de hond van de buren, om op te vreten

Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland, komt met een gloednieuwe komedie genaamd 'Mijn oom uit Ambon'.

Joshua heeft een oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken, Indonesië). Dit bijzondere familielid komt voor een paar weken in Nederland logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar de hond van deze buurvrouw.

Joshua neemt je mee in de belevenissen van zijn oom. Hij vertelt en zingt er over. Tot het absurdistische aan toe. En ja, de liefde. Hoe kan het ook anders; Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en zijn oom en beleef een hilarische avond.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.