jeugd & familie

Juf Roos gaat op avontuur (2+)


zo 19 september 2021   Grote zaal

16:00 uur

Verkoop start za 4 september 10:00


Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe theatershow. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, zingen veel bekende kinderliedjes en de kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.  

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. 

Aan de kinderen in het theater is vooraf gevraagd om een mooie tekening te maken voor Juf Roos en Gijs, deze wordt in de voorstelling gebruikt!

Website: Juf Roos - Theater

Oorspronkelijk script:
Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Cast:
Wisselende cast

Muziek:
Gert-Jan van den Ende

Regie:
Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Ook interessant voor jou: