jeugd & familie

Juf Roos gaat op vakantie (3+)

Juf Roos en Gijs


zo 22 maart 2020   Grote zaal

13:30 uur

Bestel snel


zo 22 maart 2020   Grote zaal

16:00 uur

Bestel snel


Juf Roos en Gijs beleven een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. Wegens het overweldigende succes van het eerste seizoen met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. 

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengende kinderen en hun ouders het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

"Het jonge publiek heeft een geweldige tijd bij de theatershow van Juf Roos. Ze zingen uit volle borst mee, en hokie-pokieën de zaal uit." | Musicalworld

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 3 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Juf Roos - Theater

Oorspronkelijk script: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Cast: Wisselende cast
Muziek: Gert-Jan van den Ende
Regie: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Ook interessant voor u: