cabaret

Karin Bloemen en band

Souvenirs


za 18 januari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Souvenirs is een ouderwets rijke Bloemen show

“Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.” | ★★★★ AD

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

"De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt ze vol overtuiging, in een eigenzinnige show." | de Volkskrant

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Karin krijgt steun van vier topmuzikanten die een feestelijke strik leggen om elk nummer. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt. 

Website: Karin Bloemen

Karin Bloemen, Marnix Busstra: concept
Marnix Busstra: regie 
Jan Aarntzen: decor- en kostuumontwerp 
Daan Oomen: lichtontwerp

“Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.” - ★★★★ AD

“De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt vol overtuiging, in een eigenzinnige show.” - ★★★ De Volkskrant

“De voorstelling is tot in de puntjes verzorgd.” - ★★★ Telegraaf

“Karin Bloemen zingt én danst als een jonge godin.” - Theaterkrant

★★★★★ Ilovetheater
★★★★ Theaterparadijs
★★★★ BN De Stem

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: