cabaret

Kasper van der Laan

1 Kilo


vr 11 februari 2022   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Regie: Micha Wertheim 

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief.  In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. 

“Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.” – Juryrapport Leids Cabaret Festival 

De pers over 1 Kilo door Kasper van der Laan:  

 NRC ★★★★★ 
“Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show” 
 
AD ★★★★★ 
“Kasper van der Laan is een natuurtalent.” 

De Volkskrant ★★★★ 
“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.”

 

 

 

Kasper van der Laan - Snoep (in comedyclub Toomler)

Ook interessant voor jou: