cabaret

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet


za 16 mei 2020   Kleine zaal

20:30 uur

Afgelast


De voorstelling van Kees van Amstel wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Verhalen. En grappen. Veel grappen over bange jongetjes.

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen. 

“Als cabaretier Kees van Amstel ontspoort, schiet hij raak” | NRC

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

“Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen” - Theaterkrant

Website: Kees van Amstel

“Een goede verteller en geoefende grappenmaker. De show zit ook technisch sterk in elkaar.” - Trouw

“Kees van Amstel: Hilarisch, met een grauw randje” - Jacques d’Ancona

“Als cabaretier Kees van Amstel ontspoort, schiet hij raak” - NRC

“Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen” ~ Theaterkrant
“Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch” - Scènes

“Van Amstel toont zich een meesterverteller” - Cabaret.nl

Ook interessant voor u: