toneel

Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Dragan Bakema e.a.


do 16 mei 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering 

‘Kom hier dat ik u kus’ is de tweede roman van Griet Op de Beeck, die binnen een week na verschijning een bestseller werd. Na het succes van de toneelbewerking van ‘Vele hemels boven de zevende’, is voor het eerst het confronterende verhaal over Mona en de complexe verhoudingen in haar familie op het toneel te zien. 

Mirjam Koen regisseert een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos in dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

 

Website: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Tekst: naar de roman van Griet Op de Beeck

Toneelbewerking: Janine Brogt

Regie: Mirjam Koen

Spel: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

De inleiding wordt verzorgd door Robert van Laar. Robert (Amsterdam, 1975) studeerde in 2017 af aan de opleiding Creative Writing van de ArtEZ kunstacademie in Arnhem. Hij is verhalenverteller en acteur en speelde o.a. in de televisieseries Het Huis Anubis en Onderweg Naar Morgen. Robert van Laar is één van de acteurs in Kom hier dat ik u kus.

Ook interessant voor u: