La TalenTia

Frease 2.0


za 11 juni 2022   Grote zaal

19:00 uur

Laatste kans


13e jaar Musical & Theaterschool La TalenTia

'Frease 2.0' is al weer de 12e eindvoorstelling van Musical & Theaterschool La TalenTia uit Deventer. Op 11 juni 2022 staat een groep van 52 talenten, in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 20 jaar, voor het 11e jaar op rij in de grote zaal van de prachtige Deventer Schouwburg.

In de musical 'Frease' worden de verhaallijnen van de bekende musicals Frozen, Grease, Legaly Blond en High School Musical door elkaar gehusseld en verwerkt tot een vrolijke en humoristische musical vol zang, dans, drama en improvisatie. Het verhaal gaat over de dagelijkse gang van zaken op een middelbare school, waarbij leren, niet leren, spijbelen, liefdes, pesten en de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en docenten aan de orde komen.

Musical & Theaterschool La TalenTia bestaat in 2022 inmiddels 13 jaar. Onder het motto “Lekker Los, Lekker Anders” zijn zij in 2009 van start gegaan met een geheel eigentijdse jeugdmusical & theaterschool in Deventer, gericht op de jeugd in de leeftijd van (bijna) 8 tot 20 jaar.

Website: Musical & Theaterschool La TalenTia

Ook interessant voor jou: