musical

La TalenTia

Goedemorgen Deventer


za 12 juni 2021  

19:00 uur

Afgelast


Deze voorstelling van La TalenTia is afgelast i.v.m. de huidige coronamaatregelen. De voorstelling wordt verplaatst naar een nieuwe datum in september 2021. De datum die we nu in optie hebben is 18 september 2021. Kaartkopers zijn geïnformeerd. Lees meer.

 

12e jaar Musical & Theaterschool La TalenTia

'Goedemorgen Deventer' is al weer de 11e eindvoorstelling van Musical & Theaterschool La TalenTia uit Deventer. Oorspronkelijk gepland op zaterdag 13 juni 2020, maar door de situatie rondom het coronavirus staat een groep van 54 talenten in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 18 jaar, op zaterdag 12 juni 2021 voor het 10e jaar op rij in de grote zaal van de prachtige Deventer Schouwburg.

In de musical 'Goedemorgen Deventer' worden de verhaallijnen van de bekende musicals Sound of Music, Mary Poppins en Hairspray door elkaar gehusseld en verwerkt tot een vrolijke en humoristische musical vol zang, dans, drama en improvisatie. Centraal in het verhaal staat een gezin, bestaande uit de vader (burgemeester van Deventer) en zijn 10 kinderen. Na het verdriet omtrent het overlijden van de moeder, is het gezin op zoek naar structuur en een goede balans tussen het grijze zakelijke leven en het kleurige en cultuurrijke Deventer. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot.

Zaterdagavond 12 juni 2021 is de première in de Deventer Schouwburg.

Musical & Theaterschool La TalenTia bestaat in 2021 inmiddels 12 jaar. Onder het motto “Lekker Los, Lekker Anders” zijn zij in 2009 van start gegaan met een geheel eigentijdse jeugdmusical & theaterschool in Deventer, gericht op de jeugd in de leeftijd van (bijna) 8 tot 20 jaar.

Website: Musical & Theaterschool La TalenTia

Ook interessant voor jou: