musical te gast jeugd & familie

Eindvoorstelling La TalenTia

Kom aan boord


za 29 juni 2019   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


zo 30 juni 2019   Grote zaal

14:00 uur

Bestel snel


10 jaar Musical & Theaterschool La TalenTia

Voor het eerst staan de leerlingen van de Deventer musical & theaterschool La TalenTia 2 dagen te stralen in de grote zaal van de Deventer Schouwburg. De eindvoorstelling “Kom aan boord” is de afsluiting van een feestelijk 10-jarig jubileum seizoen.

De door de docenten en leerlingen zelf geschreven musical “Kom aan boord” gaat over het reilen en zeilen van het personeel op een cruise en de reizigers die een cruise hebben gewonnen tijdens een grote TV-show. Blij en uitgelaten gaan de prijswinnaars aan boord, maar een keer aan boord blijkt dat er toch wel iets vreemds aan de hand is. Gaat het dan geen relaxte cruise worden?

Musical & Theaterschool La TalenTia bestaat in 2019 inmiddels 10 jaar. Onder het motto “Lekker Los, Lekker Anders” zijn zij in 2009 van start gegaan met een geheel eigentijdse jeugdmusical & theaterschool in Deventer, gericht op de jeugd in de leeftijd van (bijna) 8 tot 20 jaar.

De prijs is inclusief jubileum programmaboekje. Met het combi-ticket kun je voor € 20,00 naar de voorstelling van zaterdagavond en zondagmiddag.  

Website: Musical & Theaterschool La TalenTia

Ook interessant voor u: