muziektheater

Abdelkader Benali en Lavinia Meijer

Brief aan mijn dochter


do 19 oktober 2017   Grote zaal

20:00 - 21:40 uur

Bestel snel


Ontroerend verhaal over afkomst en identiteit.

  • Abdelkader Benali schreef en won prijzen voor o.a. De Langverwachte en De stem van mijn moeder
  • Lavinia Meijer speelde in de meest prestigieuze concertzalen ter wereld en ontving vele prijzen, waaronder de Nederlandse Muziekprijs en een Edison

Auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer brengen literatuur en muziek samen in 'Brief aan mijn dochter', gebaseerd op Benali’s gelijknamige autobiografische roman. Hij schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Lavinia Meijer vult hem muzikaal aan en vertelt haar eigen, bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

In deze samenwerking komen verschillende werelden samen. Om hun ontroerende verhaal over afkomst en identiteit te vertellen, reizen de hoofdpersonen door tijd en ruimte, van Tanger in Marokko tot Seoul in Zuid-Korea. De reis omspant generaties en culturen. De worsteling om je te verzoenen met je afkomst levert uiteindelijk een spannende muzikale en literaire confrontatie op waarbij beide kunstenaars zichzelf volledig geven. Door hun fascinerende samenspel ontstaat er een nieuwe theatervorm die prikkelt en ontroert.

Website: Bos Theaterproducties

Met: Abdelkader Benali, Lavinia Meijer en Christiaan Saris

Geniet van wereldse gerechten en een glas biologische wijn. Het 2-gangen theatermenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht. U breidt dit theatermenu naar wens uit een broodplankje en/of een nagerecht.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Boode via 0570 - 542600.

Locatie: Brasserie | € 22,50  | Inloop tussen 17.30 en 18.00 uur

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor het theaterdiner is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: