muziek

Legendary Albums Live presenteert

The Rolling Stones' Sticky Fingers


za 16 mei 2020   Grote zaal

20:00 uur

Afgelast


Het concert van Legendary Albums Live wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Een avond vol Stones-Satisfaction!

50 jaar nadat The Rolling Stones in 1969 ‘Sticky Fingers’ creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater. Werd de verzameling songs destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger & Co, een halve eeuw later zijn historische songs als ‘Brown Sugar’, ‘Sister Morphine’ en ‘Wild Horses’ nog steeds springlevend. De songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden én natuurlijk komen ook hits van andere albums voorbij.

Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de Legendary Albums Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

Website: Legendary Albums Live

Producent: PGK Events (oa Top 2000 Live)
Muzikale leiding: Jan-Peter Bast 
Regie: Winfred van Buren

Brown Sugar bij Tijd voor MAX - Legendary Albums Live, waaronder zanger Bert Heerink en gitaar-legende Jan Akkerman

Trailer

Trailer short

Ook interessant voor u: