specials

Leoni Jansen & Govert Schilling

Starry, Starry Night - try out


do 10 januari 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Sfeervolle liedjes en fascinerende verhalen over het universum

Govert Schilling en Leoni Jansen onmoetten elkaar via Twitter. Ze delen de liefde voor sterren en muziek. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over planeten, ruimte en tijd worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel; de voorstelling 'Starry, Starry Night' is geboren. 

In ‘Starry, Starry Night’ delen ze hun fascinatie voor het mysterieuze, oneindige universum en laten ze horen hoe muzikanten wereldwijd zich lieten inspireren door het heelal. In de zomer van 2017 traden ze samen op in Middelburg, de stad waar in 1609 de telescoop is uitgevonden. Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. 

Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde. Een ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd!


Website: Leonie Jansen | Alles over sterrenkunde

Leoni Jansen

Govert Schilling

Gitaar: Erik Rutjes

Bas: Phaedra Kwant

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: