muziek

Bella Italia

Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans


wo 16 mei 2018   Grote zaal

20:00 - 22:05 uur

Bestel snel


Voorpret voor degenen die in de zomer weer door de Gotthardtunnel of over de Brennerpas zoeven. In uw auto klinken dan misschien Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante en Milva.

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: 'De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten 'Vive la France' is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti'.

Singer-Songwriter Leonie Meijer, die in de theaters stond met diverse soloprogramma's, finaliste was in The Voice en met haar singles en albums diverse top 40-noteringen behaalde verheugt zich enorm op dit unieke theaterconcert. 'Ik houd van Italiaanse muziek,' laat ze weten. 'Er klinkt zoveel passie en liefde door. Hoe mooi is het dat ik dat met Marijn en Merijn nu mag laten horen.'

Marijn Brouwers studeerde na zijn opleiding aan de Akademie voor Kleinkunst in 2011 cum laude af aan het conservatorium Fontys in Tilburg. Een jaar later krijgt hij lovende recensies voor zijn voorstelling Beste meneer Halsema. Wanneer hij in 2014n zijn tweede voorstelling Aznavour, uitbrengt, oogst hij opnieuw veel lof. Groot succes was er ook voor Jenny AREAN & Marijn BROUWERS, de bijzondere voorstelling samen met Jenny Arean. Momenteel tourt Marijn langs de theaters met zijn nieuwe programma The Chet Baker Room.

Meijer en Brouwers worden ondersteund door debutant Merijn Oerlemans die met Bella Italia zijn professionele theaterdebuut maakt. In 2016 ontving hij van de Stichting Amateur Musical Awards de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in Petticoat.

Saillant detail is dat Leonie Meijer en Marijn Brouwers beiden Italië-fanaten zijn en tevens een studie Italiaans volgden.

 

Website: De Graaf & Cornelissen Entertainment

Geheel in stijl van de voorstelling wordt in de Brasserie een uitgebreid Italiaans Themadiner verzorgd door Kar-ma.

 

Locatie: Brasserie | € 22.50 p.p. | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur. 

Reserveren* aanbevolen.

 

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma via 06 - 248 620 77.

* Uw kaartje voor het buffet is een reservering. U betaalt achteraf.

Theater.nl

"Leonie Meijer en Marijn Brouwers zorgen voor een heerlijke Italiaanse avond met de mooiste liedjes uit het Zuid-Europese land. Denk daarbij aan muziek van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte en Andrea Bocelli. Maar ook hoort u Italiaanse hits in de versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti."

Ook interessant voor u: