muziek wereldmuziek

LUKIĆ

Da Te Nema (als jij er niet was)


do 17 januari 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Café Sarajevo: prachtige melodieën, uitdagende harmonieën en ongrijpbare ritmes

Na een succesvol debuutseizoen komt LUKIĆ met een gloednieuw programma. 'Da te nema' (als jij er niet was) is een afwisselend en meespelende voorstelling met eigen muziek en parels uit de mediterrane, Balkan- en zigeunermuziek. De Bosnische Mile Lukic is oprecht en heeft een boeiend, avontuurlijk, lyrisch en ongeremd repertoir waarbij de voorstelling wordt versterkt door verhalen en anekdotes; soms sprookjesachtig, soms hilarisch of scherpzinnig.

"Over genieten gesproken: Mile Lukić weet als geen ander Balkan-nostalgie in zang om te zetten. Wauw!" | De Gelderlander

Mile Lukić heeft zich omringd met een trio uit de bovenste regionen van de (wereld)muziekscène: violiste Aili Deiwiks (oa. Ernst Jansz), percussionist Henk Wanders (Orchestra, Frank Boeijen, Makis Seviloglou) en contrabassist Norbert Leurs (oa. Gé Reinders, John Helliwell, Quatro Ventos, Iain Matthews).

Luisteren naar de muziek van LUKIĆ tijdens het Café Sarajevo is als een droomvlucht over de meest geliefde landschappen die de wereldmuziek kent. 

Website: Mile Lukić

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: