cabaret

Maartje & Kine

Hoge Noot


za 12 maart 2022   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor!

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jackson. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!

In ‘Hoge Noot’ vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat! Want wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij. 

Maartje & Kine trekken sinds enige jaren door Nederland met hun humoristisch-virtuoze theatershows. Je kunt ze kennen van hun YouTube hit ‘The Groninger Rhapsody’ en optredens bij Opium op Oerol, DWDD, Podium Witteman, Lowlands of Concert at Sea. Ze weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

“Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika” | Dagblad van het Noorden over Maarte & Kine

Website: Maartje & Kine

De pers schreef eerder over Maartje en Kine:
“Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika” (Dagblad van het Noorden)

 

“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.” (**** Theaterkrant)

Ook interessant voor jou: