cabaret

Maartje & Kine

Vibrato!


vr 12 oktober 2018   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Verfrissende muzikale comedy

 “De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.” | Theaterkrant ★★★★

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk - en je hebt Maartje & Kine: hét virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.

In ‘Vibrato!’, voorstelling nummer drie, willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen ze de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Website: Maartje & Kine

Maartje & Kine scoorden afgelopen jaar enkele online hits met als uitschieter de ‘Groninger Rhapsody’ die meer dan dertigduizend keer werd gedeeld en meer dan een miljoen keer werd bekeken. En daarnaast brachten Maartje & Kine ook hun debuutalbum ‘Attacca’ uit! Maartje & Kine zijn regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman en van Giel op 3FM tot Gijs 2.0.

U wordt ontvangen met een heerlijk glas Prosecco en geniet van 5 verschillende gerechtjes met een oosters tintje voor € 19,50 per persoon. De Bites op het menu voorafgaand aan de voorstelling van Maartje & Kine zijn:

  • Poke Bowl
  • Tom Kha Kai soep
  • Springroll
  • Groente in tempura
  • Oosterse baby rib

Extra bij te bestellen is een sorbet van champagneijs met lycees.

Locatie: Brasserie | € 19,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Bubbles & Bites.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: