show

Maiden uniteD

plays Powerslave


vr 21 februari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


  • Een ode aan de legendarische metal band Iron Maiden
  • Knallende rockshow
  • Slechts 4 shows in Nederland

Er zijn maar weinig bands die muziek maken van hun helden en dat zo goed doen, dat zij soms vergezeld worden door de originele bandleden als gastsolist of op hun albums. Maiden uniteD is dan ook geen doorsnee band die klakkeloos de muziek van hun Britse Hard Rock broer Iron Maiden speelt. Geheel op eigen wijze, met nieuwe arrangementen, zet Maiden uniteD een pakkende show neer. Opvallend detail is dat de bandleden alleen maar akoestische instrumenten gebruiken, in tegenstelling tot het geweld van de originele act. 

“...far more than a tribute band.” | Classic Rock Magazine

Powerslave is het 5de album van Iron Maiden dat op de wijze van Maiden uniteD integraal gespeeld zal worden; met nieuwe arrangementen, akoestische instrumenten en vergezeld met gastoptredens. Het decor staat in het teken van de plaat en brengt ons terug naar het oude Egypte met Farao’s en Pyramides. Vanzelfsprekend komen ook alle andere welbekende klassiekers en hits van Maiden uniteD langs om het feest overcompleet te maken.

Website: Maiden uniteD

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: