Mannen van Lood


za 3 juni 2017   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Wie zijn toch de Mannen van Lood?

De Mannen van Lood zijn vier muzikanten uit Deventer die je met hun liedjes op een prettige manier weten te raken. In hun liedteksten steken zij de draak met de wat pijnlijke, schrijnende kant van het leven. En dan zit er opeens een vrolijke noot tussen, zodat je na een avondje Mannen van Lood toch weer met een opgelucht gevoel huiswaarts kunt gaan. En dat mag toch niet worden onderschat in deze barre tijden. Leve de Mannen van Lood!

 

De Optimale Man, een nagelnieuw theaterprogramma!

De man is een veelzijdig creatuur, hij is liefdevol, hardvochtig, vals en puur natuur. Die vele kanten van een man zijn zeker mooi, maar leiden toch ook vaak tot verwarring en onbegrip. Vooral bij vrouwen, vrienden, partners, en andere levende wezens. Hoe weet je nou waar je met een man aan toe bent, en hoe weet je nou welke man het beste bij je past? Wat is een man, wie is de optimale man?

De Mannen van Lood nemen je in hun theaterprogramma mee op een zoektocht naar “De Optimale Man”. Aan de hand van wetenswaardige feiten, eigen ervaringen en opzienbarende onzinnigheden kom je steeds meer te weten over hoe “de man” nou eigenlijk in elkaar steekt. En de Mannen van Lood zouden geen mannen zijn als ze daar geen positief en hoopgevende conclusie aan zouden verbinden.

Laat de boel de boel en ga met ons mee op deze verrijkende en snaakse muzikale ontdekkingsreis naar De Optimale Man.