cabaret

Marc-Marie Huijbregts

GETEKEND


do 3 mei 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Onweerstaanbaar, aanstekelijk en vilein.

  • Marc-Marie is regelmatig op televisie te zien als tafelheer bij De Wereld Draait Door

Marc-Marie put voor dit programma uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. Hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen. De verhalen worden ingeleid door dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is.

GETEKEND is een persoonlijk programma dat drijft op emotie. Marc-Marie is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.

Website: Bunker Theaterzaken

Trouw

"Ogenschijnlijk lijkt het net alsof Marc-Marie Huijbregts alleen even het leven met je doorneemt. Dat doet hij met een flair die aan Toon Hermans doet denken. Hij vertelt wat hem de afgelopen tijd is overkomen (…) maar hij leidt je daarmee tegelijk geweldig om de tuin. Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie."

Parool

"Niemand durft zich op het podium zó kwetsbaar op te stellen als Marc-Marie Huijbregts.... Gezond kan die enorme overgave niet zijn, betoverend is het wel."

Voorafgaand aan de voorstelling van Marc-Marie staat op het menu:

Lente stamppot met rucola, andijvie, tuinerwtjes, magere spekreepjes en hüttenkäse, geserveerd met een Pork steak en een jus van Deventerkoek voor €15,00. Vegetarische variant met feta voor €12,50. Verzorgd door Kar-ma drink & m’eat me.

 

Locatie: Theatercafé | € 15,00 | Inloop tussen 18.00 en 18.30uur

Reserveren* aanbevolen.

 

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma via 06 - 248 620 77.

*Uw kaartje voor de dagschotel is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: