show

Marcel van Roosmalen

Leest niet voor


do 4 november 2021   Grote zaal

20:00 - 21:00 uur

Niet reserveerbaar


“Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort.” | Matthijs van Nieuwkerk

In 'Marcel van Roosmalen leest niet voor' neemt Marcel van Roosmalen op de van hem bekende, afstandelijke, volgens sommige droogkomische wijze, de bezoekers mee op reportages.

Hij vertelt zijn journalistieke carrière aan de hand van zijn beste reportages, waarin hij ongewild zelf centraal staat. Omdat je jezelf nu eenmaal niet kunt uitschakelen. Van een bezoek aan een streekromanschrijfster in Drachten, het een jaar lang achtervolgen van Pim Fortuyn en Koningin Beatrix tot uren wezenloos posten op Papendal, het trainingscentrum van Vitesse en een meneer Nengerman die op zolder een cockpit bouwde.

NB: voorstelling is een jaar verplaatst naar 4 november 2021. Kaartkopers zijn via de mail ingelicht over de verplaatsing.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Marcel van Roosmalen is columnist voor NRC Handelsblad en Radio 1, en bekend van zijn boeken over onder andere Theo Janssen en Arnhem.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg