cabaret

Margriet Bolding

Het gras bij de buren


za 25 mei 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:20 uur

Bestel snel


Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema’s aan. Dit seizoen is zij met de theatervoorstelling 'Het gras bij de buren' te zien bij ons.

“Margriet Bolding. Onthoud de naam. Een natuurtalent.” | NRC handelsblad

Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien: het platteland lonkt. Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Waar je ook bent en bij wie.. je neemt altijd jezelf mee.

Website: Margriet Bolding

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Burger uit Kar-Ma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

Op het menu staat een Black Angus burger of een vegetarische Bietenburger met citroen mayonaise. Beiden worden geserveerd met verse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: