cabaret

Marja van Katendrecht

Marja's Dooie Sterren Parade + band


za 16 april 2022   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Bestel snel


Een mee-zing eerbetoon aan hen die niet meer zelf kunnen zingen  

In deze voorstelling maakt de melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden. In een sprankelend muzikaal programma ontvangt Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer.

Marja van Katendrecht zoals we haar kennen; sprankelend, ontwapenend, met tomeloze energie en het hart op de tong. We vieren samen het leven van de inmiddels overleden Nederlandse artiesten die ooit zo groot waren. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die, als bij een goed afscheid, droefenis en plezier met elkaar verbindt. 

Marja van Katendrecht is o.a. de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken en sinds het afgelopen theaterseizoen heeft heel Nederland haar in haar armen gesloten met Marja’s Grote Tupper Topper Show. Marja is soms een beetje eenzaam, maar altijd in voor een avontuur en haar hart staat altijd open voor andere mensen. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008.

Let op: Deze voorstelling Marja's Dooie Sterren Parade' is de vervangende productie van 'Marja's Tupper Topper Party' welke door coronamaatregelen verplaatst moest worden. Mensen in bezit van een kaartje voor 'Marja's Tupper Topper Party' ontvangen t.z.t. nieuwe kaarten voor deze voorstelling.

Website: Marja van Katendrecht

Ook interessant voor jou: