cabaret

Marjolijn van Kooten

Ongestoord


za 30 april 2022   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Deze avond is 100% anti-depressief!

  • Bijwerkingen: lachstuipen en troost, maar je knapt er echt van op!

Zeg maar gerust een avond vol psychiatrisch cabaret. Tussen de lachbuien door voel je je getroost en verbonden door Marjolein haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.
Sinds begin 2021 is Marjolijn directeur van de Angst Dwang Fobie stichting. Ook in deze rol richt ze zich op het doorbreken van het taboe op psychische aandoeningen en het opkomen voor de belangen van mensen met angst en dwang.
Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, alweer een show boordevol zwarte humor.

Ongestoord
Wat blijft er van je over als je geen paniekaanvallen meer hebt en geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen!Website: Marjolijn van Kooten

Fotograaf: Richard Zandberg
Artwork: Buro Rust
Tekst en spel: Marjolijn van Kooten
Pianist: Vera Marijt / Rob Stoop
Regie: George Groot

Ook interessant voor jou: