muziek

Marlijn Weerdenburg

Marlijn zingt


vr 29 januari 2021   Kleine zaal

19:30 - 20:45 uur

Niet reserveerbaar


Prachtige nieuwe Nederlandstalige liedjes

Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor de veelzijdige Marlijn Weerdenburg blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Voor ‘Marlijn Zingt’ vraagt ze haar lievelingsmuzikanten en -schrijvers haar te helpen. Dat resulteert in prachtige Nederlandstalige teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues, Izaline Calister en Renske Taminiau.

We kennen haar als tv-presentatrice, actrice en van verschillende theaterproducties. In dit programma gaat Marlijn terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Marlijn zingt en vertelt over het leven; hoe het moederschap haar richting en kracht gaf en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette. Ze wordt begeleid door een driekoppige band.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen. 

NB. Deze voorstelling is verplaatst van 30 oktober 2020 naar 29 januari 2021. Kaartkopers 30 oktober worden geïnformeerd.

Website: Marlijn Weerdenburg

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: