cabaret

Martijn Kardol

Bang


wo 21 november 2018   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Geraffineerd en innemend verteller maakt actueel en geestig cabaret.

“Een begenadigd ouwehoer.” | Theaterkrant ★★★★

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (De Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (Dagblad van het Noorden) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Een unicum. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken.

“Zo veel fijne zelfspot” (Volkskrant), “Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren” (Theaterkrant) en “een innemend verteller met een sterke timing” (NRC). ‘Bang’ is een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren.

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” | De Volkskrant ★★★★

Naast cabaretier is Martijn ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en studeerde hij zonder specifieke reden Zweeds en sociologie.

Website: Martijn Kardol

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje uit Karma's Keuken voor € 15,75 per persoon. Op het menu staat een wildstoofschotel met rode kooltaart en knolselderijpuree.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: