cabaret

Martijn Kardol

Bang


vr 11 januari 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Bestel snel


 

De voorstelling van Martijn Kardol wordt verplaatst naar vrijdag 11 januari.

Ruben Tiemersma (directeur vanhet impresariaat van Martijn Kardol) legt uit waarom: "Mogelijk heeft u meegekregen dat Martijn een vast item 'Martijn zegt sorry' heeft in RTL Late Night met Twan Huys op de woensdagavond. Voor een cabaretier die hard aan de weg timmert een grote kans en daardoor moeten wij noodgedwongen een aantal voorstellingen verplaatsen naar een andere datum. Zo ook de voorstelling in Deventer op 21 november. In overleg met het theater is de datum van vrijdag 11 januari 2019 gevonden. Excuses voor het ongemak, maar Martijn hoopt u op vrijdag 11 januari a.s. te mogen begroeten in de Deventer Schouwburg."

 Kaartkopers worden door ons  op de hoogte gebracht 

Geraffineerd en innemend verteller maakt actueel en geestig cabaret.

“Een begenadigd ouwehoer.” | Theaterkrant ★★★★

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (De Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (Dagblad van het Noorden) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Een unicum. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken.

“Zo veel fijne zelfspot” (Volkskrant), “Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren” (Theaterkrant) en “een innemend verteller met een sterke timing” (NRC). ‘Bang’ is een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren.

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” | De Volkskrant ★★★★

Naast cabaretier is Martijn elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en elke woensdag met zijn eigen rubriek te zien bij RTL Late Night. Voorheen studeerde hij zonder specifieke reden Zweeds en sociologie.

Website: Martijn Kardol

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje uit Kar-Ma's Keuken voor € 15,75 per persoon. Op het menu staat een wildstoofschotel met rode kooltaart en knolselderijpuree.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: