muziektheater

Marvellous

Tarikh Janssen, Rogier in 't Hout, Anna Keuning e.a.


wo 20 maart 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


  • De eerste superhelden saga musical happening ter wereld
  • Met Tarikh Janssen (Taal is zeg maar echt mijn ding), Rogier in 't Hout (Het Klokhuis) e.a.

Na het overdonderende ‘Watskeburt?! - de musical’ komen dezelfde makers met de opvolger ‘Marvellous’. In deze muzikale, grappige, spannende én ontroerende ode aan het superheldengenre wordt de vraag gesteld wat het inhoudt om een superheld te zijn. En natuurlijk gebeurt dat met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape.

Want superheld zijn in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant, maar kranten leest niemand meer. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken op een slaapverwekkend kantoor. Uit frustraties over dit saaie grijze leven creëren ze een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

Alles wat we kennen uit de superheldenfilms wordt uit de kast gehaald: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar we doen het toch!

Bekijk hier de tweede teaser van Marvellous. 

 

Website: Marvellous de Musical

Tekst: Lucas de Waard en Daan Windhorst

Regie en compositie: Peter van de Witte

Arrangementen: Bart Rijnink

Choreografie: Daan Wijnands

Spel: Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout, Daniel Cornelissen, Anna Keuning, Maurice Vonk en Denzel Goudmijn

Decorontwerp: Ascon de Nijs

Lichtontwerp: Uri Rapaport

Kostuums: Esmée Thomassen

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Kar-Ma's Keuken. Op het menu staat een stoofschotel met Deventer Koek geserveerd met frietjes en een frisse salade. 

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: