jeugd & familie

Meester Kikker (5+)

De Grote Haay - Naar het boek van Paul van Loon


za 14 oktober 2023   Grote zaal

15:30 uur

Bestel snel


"Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie." Een gloednieuwe mjoesikal voor iedereen vanaf 5 jaar, naar het boek van Paul van Loon.

Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers?

Na het succes van het boek en de film (NETFLIX) komt dit spannende en grappige verhaal nu naar het theater! In 2023 is Paul van Loon 40 jaar auteur en dat wordt groots gevierd door hem en de uitgeverij. 

Website: De Grote Haay

Regie Joep Onderdelinden

Spel Dennis de Groot en anderen (5 acteurs)

Tekst Mark Haayema

Decor Roos Veenkamp 

Poppen
Cynthia Borst

Muziek Fons Merkies



De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Hij maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug? – Meneertje Meer – De vriendelijke Draak en 1234 Poppetje van Papier. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden wat je wil en Sorry. Zijn prentenboek Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Mark speelde in de TV-series Sesamstraat, Koekeloere en De Sprookjesboom. Momenteel is hij te zien in de Boterhamshow.

Met Tg Winterberg wonnen ze tweemaal de Zilveren Krekel. In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes de Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen voor Kinderen

Ook interessant voor jou: