jeugd & familie

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (6+)

Meneer Monster


zo 14 oktober 2018   Grote zaal

11:00 - 12:00 uur

Bestel snel


Het jaarlijkse kinderboekenfeestje in het theater. Kom erbij! 

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

"Dit soort kronkels, losgeslagen creativiteit, bijgefantaseerdtastisch decor, energieke acteurs en hilarische gebeurtenissen maken deze voorstelling echt Waanzinnig! Laat de vindingrijke chaos dus maar beginnen." | Theaterparadijs ★★★★★ 

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland een van de leukste en meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert de bestseller om tot een net zo knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud.

Website: Meneer Monster

Regie: Liesel Badorrek

Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven

Techniek: Marco Koppers, Joren Rupert, Max Auer

Script: Richard Tulloch

Vertaling: Edward van den Vendel

Decor: Jan-Willem van der Schoot

Rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg

Lichtontwerp: Bart van den Heuvel

Een productie van Meneer Monster en CDP Producers

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Andere producties: 'De Gruffalo', 'Fantastische Meneer Vos’, ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’ en ‘De Rovers’.

 Theaterkrant ★★★★
​“Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” 

De Volkskrant
"Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen" 

 Theaterparadijs​​
"Energie spat er vanaf in het toch al we-beleven-graag-fysieke-avonturen gedachtegoed van de schrijvers. Elk moment in de voorstelling staat sterk. Ondanks de 13 verdiepingen zit deze boomhut dus met een goed staaltje vakmanschap in elkaar."

Musicalnieuws
"Het is gewoon zo goed, zit zo slim in elkaar. [...] Het is theater dat alle kinderen van Nederland, en hun ouders, en die in België moeten zien. Omdat dit de kracht is van theater. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden. [...] Gaan! Niet twijfelen. Gaan."

Ook interessant voor u: