jeugd & familie

Meneer Monster (7+)

De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen


za 9 oktober 2021   Grote zaal

19:00 uur

Verkoop start za 4 september 10:00


Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen. Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

"De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. 'Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs." | Kinderjury ZAPP Theaterprijs

Website: Meneer Monster

Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 7 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Spel: Chris Koopman, Olaf van de Ven, Christiaan Bloem

Script: Richard Tulloch

Scenografie: Morgana Machado Marques, Dymph Boss

Geluidsontwerp: Stijn Hoes

Techniek: Marco Koppers

Beeld: Studio Matusiak

Impresariaat: Bos Theaterproducties

Ook interessant voor jou: