jeugd & familie

Meneer Monster | NORPA

Rovers (4+)


zo 27 oktober 2019   Grote zaal

15:30 - 16:15 uur

Bestel snel


  • De nieuwe Meneer Monster familievoorstelling
  • Jeugdtheater cultuurtip voor 2019 door de Volkskrant
  • Met livemuziek van Erik Hofland

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als 'De Fantastische Meneer Vos' en 'De Waanzinnige Boomhut' brengt Meneer Monster een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

"Is het visuele comedy of slapstickspektakel? Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. Nu maken ze de woordeloze actiecomedy De Rovers (3+) vol gekke graphics, over drie grimmige rovers in een wereld zonder kleur." | Cultuurtip 2019 De Volkskrant

'Rovers' is een tekstloze voorstelling (language no problem) boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van 'Fantastische Meneer Vos').

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 4 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.
 
Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.
 
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zilveren Krekel 2018 en ZAPP Theaterprijs).

Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman
Regie: Julian Louis
Muziek: Erik Hofland
Decor: Morgana Machado Marques 
Kostuums: Dymph Boss
Licht: Jan Fedinger
Techniek: Joren Rupert, Marco Koppers, Max Auer
Productie: Vera Andeweg
Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak 
Scènefotografie: Félice Hofhuizen

Een productie van Meneer Monster en NORPA

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: