muziektheater

Micheline Van Hautem i.s.m. Cadenza Twello

Brel & Brass


za 26 oktober 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


De mooiste liederen van Jacques Brel in een koperen jasje

Brel & Brass is het succesvolle project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel. Elke avond met een ander harmonie- of fanfareorkest. Brel & Brass blijkt een gouden formule; de muziek van Jacques Brel in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Inmiddels hebben al 60 edities van Brel & Brass plaatsgevonden met evenzoveel lokale of regionale orkesten. Alle arrangementen zijn nieuw, en speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs.

"Een fenomenaal concert, staande ovatie."

De Vlaamse Micheline Van Hautem is een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

"Absolute ster van de avond was Micheline van Hautem, de Vlaamse zangeres die recht deed aan de erfenis van haar landgenoot Jacques Brel."

Website: Koperen Kees

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: