muziek

Miss Montreal

Fu-Fu-Fu-F♥ck it


do 2 mei 2019   Grote zaal

20:00 - 22:10 uur

Laatste kans


Heerlijke openhartige en muzikale avond over vallen en weer opstaan

Miss Montreal, de band van Sanne Hans, komt met haar vierde programma naar de Nederlandse theaters. In ‘Fu-Fu-Fu-F♥ck it’ staan alle ervaringen centraal die Sanne de afgelopen twee jaar opdeed: als jurylid bij ‘The Voice Of Holland’, bij het uitbrengen van een album met hele mooie persoonlijke liedjes, het hebben van hits als ‘Writing Stories’ en ‘A Million Ways’ en het non-stop live spelen.

Het was af en toe vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven in een hectische wereld. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met een lach doorheen had geslagen. Verheug je dus op een heerlijke, openhartige en humoristische avond.

Website: Miss Montreal

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Burgertrio uit Kar-Ma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en kabeljauw. Of de vegetarische optie: pompoen olijf-, rode biet- en een notenburgertje met yoghurt-munt saus. Beiden worden geserveerd met verse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: