dans

155 (eenvijfvijf)

Motors


za 9 november 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Overrompelende show met motoren en dans

  • Zilveren Krekel winaar in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugd theaterproductie’ 2019
  • ”Veruit de beste (en engste) dansvoorstelling die ik ooit heb gezien” | Max Verstappen (volgens 155)
  • #hardgaan #breakdance #performance

Is ‘Motors’ nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samendoen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Dikke boeie eigenlijk, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. 

"Een creatieve gekte vol talent op een podium." | Theaterparadijs ★★★★

“.. de Jiskefet onder de urbandansgezelschappen” en “ze headbangen, pogoën, breakdancen en backspinnen, in een mist van rook en laserlicht,” schreef de Volkskrant. En de Theaterkrant: “De knipoog naar zowel de urban dance als de motorscene is moddervet, maar met daaronder thema’s als individuele en groepsidentiteit, seksualiteit en machogedrag. De beheersing van de motoren, hoe klein die ook zijn, is daarbij indrukwekkend..."

Nadat 155 (eenvijfvijf) met breakdance-concert ‘LIJF’ de festivals, poppodia en de Parade overrompelden met een show die het midden hield tussen een theatervoorstelling, clubavond en concert, zijn de mannen weer terug op het theaterpodium met ‘Motors’! 155 maakt voorstellingen vanuit hun onophoudelijke fascinatie voor de wereld waarin zij (en wij) nú leven en bewegen. In ‘Motors’ combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

Bevat stroboscopische effecten

Website: 155 (eenvijfvijf)

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: