toneel

Murder on the Oriënt Express

Met o.a. Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal en Gerrie van der Klei


za 16 maart 2024   Grote zaal

20:00 - 22:05 uur

Bestel snel


zo 17 maart 2024   Grote zaal

15:00 - 17:05 uur

Bestel snel


Een ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor? 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten. 

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller, met de beroemde Hercule Poirot, tot de ultieme ‘who done it’. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde raden wie de dader is.

NB: De voorstelling op zondagmiddag is geschikt voor blinden en slechtzienden. Met audiodescriptie door blindentolk. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek voor je kunnen uitzoeken.

Productiemaatschappij:  REP Entertainment

Producent: Rick Engelkes

Cast: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman

Regie: Jasper Verheugd

 

Fotocredits: Willem van Walderveen

Bij de voorstelling op de zondagmiddag is er een blindentolk van Komt het Zien!
De live audiodescriptie kunnen blinden en slechtzienden horen via een speciale koptelefoon.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.” 
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Hoe te reserveren?
Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem via mail contact op met de kassa, zodat wij in overleg de
meest geschikte plek in de zaal voor jou en je hond kunnen uitzoeken.

"In deze samenstelling weten de acteurs en actrices een spannende show neer te zetten en deze spanning af te wisselen met goed getimede humor." ★ ★ ★ ★ ★ | Musicalsites

"Remko Vrijdag is onmiskenbaar de spil en motor van theatervoorstelling ‘Murder on the Orient Express’", "Productioneel is flink uitgepakt met een prachtige vormgeving." | ★ ★ ★ ★ Volkskrant

"Het verhaal is vlot, spannend en heeft een verrassende plottwist. Het is een spannende Cluedo-achtbaan, waarbij je heerlijk kan genieten van het uitzicht, want het stuk staat als een huis." | ★ ★ ★ ★  Musicalweb 

"Inleving en zelfspot maken van Christie's moordysterie een smeuïg karakterstuk"| Theaterkrant 

Ook interessant voor jou: