cabaret

Najib Amhali

Waar was ik?


di 2 juni 2020   Grote zaal

20:00 uur

Afgelast


wo 3 juni 2020   Grote zaal

20:00 uur

Afgelast


De voorstellingen van Najib Amhali worden afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juli afgelast worden, gezien de maximale capaciteit van 30 personen.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

Hét antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar zijn show moest cancellen

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali. 'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen.'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf.

"Ontwapenende Amhali clean beter dan ooit." | AD ★★★★★

'Waar was ik?' dacht de dementerende taxichauffeur. 'Waar was ik?' dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. 'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

Een nieuwe theatershow dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'

"Goed dat hij er weer is." | NRC ★★★★

Website: Najib Amhali

Tekst en spel: Najib Amhali
Regie: Titus Tiel Groenestege

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor jou: