dans

Introdans

GEKKIGHEID (6+)


za 26 januari 2019   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


Een voorstelling voor jong en oud vol dans, humor en slapstick en... met een hoop GEKKIGHEID.

Alsof ze een magische doos openen. Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak tovert in hun producties allerlei dwaze karakters en vreemde types tevoorschijn. Ze spelen een geraffineerd spel met subtiele, absurdistische humor en slapstick, dans, (panto)mime, theater, cabaret en acrobatiek, wonderlijke kostuums, filmpjes, geluidsfragmenten en alles wat hun verder maar van pas komt. Het resultaat zijn de meest wonderlijke voorstellingen vol GEKKIGHEID en surrealistische taferelen.

"Met Gekkigheid onderstreept Introdans wederom dat het kan: abstracte dans met betekenis toegankelijk maken voor een groot publiek, ongeacht leeftijd. Dat is geen gekkigheid, wel heel bijzonder." | Theaterkrant

Hoewel hun choreografieën regelmatig een diepere lading hebben, weten Pinto en Pollak ook de jongste toeschouwers altijd in hun greep te krijgen. Met hun werk, dat in Nederland exclusief bij Introdans te zien is, laten de twee een volstrekt eigen ‘geluid’ horen. Eerdere producties bij Introdans werden dan ook met veel enthousiasme én een grote glimlach op vrijwel ieder gezicht ontvangen.

Bekijk hier de vlog van danser Jurriën Schobben bij de premiére. 

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend (26 en 27 januari 2019) welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- (exclusief boekingskosten). Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij. 

Website: Nationaal Theaterweekend

  • What Good Would The Moon Be - Inbal Pinto en Avshalom Pollak. Bekijk hier de Teaser.
  • (delen uit) Wrapped - Inbal Pinto. Bekijk hier de Teaser.
  • Rushes - Inbal Pinto, Avshalom Pollak en Robby Barnett (Nederlandse première). Bekijk hier de Teaser.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Burgertrio uit Karma's Keuken voor € 17,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en zalm.

Of de vegetarische optie: quinoa, linzen, rode biet en notenburgertje.

Beiden worden geserveerd met lange Franse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 17,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: