muziek

Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix

So 80's, So 90's! Favorite Songs - Nationaal Theaterweekend


za 25 januari 2020   Kleine zaal

20:30 - 22:10 uur

Laatste kans


Getalenteerd duo brengt ode aan de grote songwriters van de jaren ’80 en ’90.

Na haar succesvolle 'A Tribute to Eva Cassidy' keert Margriet Sjoerdsma terug richting de theaters met de állermooiste liedjes uit de jaren ’80 en ’90, teruggebracht tot de essentie van slechts zang en piano. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman, van Billy Joel tot Michael Sembello en van Madonna tot Mr. Mister. Dit alles samen met pianovirtuoos Egbert Derix, die eerder samenwerkte met grootheden als Ian Matthews, John Helliwell (Supertramp) en Eric Vloeimans. Hij won in 2012 samen met Gerard van Maasakkers de Annie M.G. Schmidtprijs. Ook schreven ze speciaal voor deze voorstelling een aantal nieuwe songs.

"Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute doet denken aan de te jong overleden Amerikaanse zelf." | De Telegraaf over 'A Tribute to Eva Cassidy' ★★★★

Dit getalenteerde duo laat op onnavolgbare wijze horen waarom deze liedjes nou zó goed zijn en hoe deze fier overeind blijven in de intieme bezetting van slechts een stem en piano. Verwacht kleine, ingetogen vertolkingen, maar ook de nodige up tempo en uitbundigheid op het podium.

Vakmanschap, speelsheid, humor en heartfelt muziek gaan in deze voorstelling hand in hand. Deze twee musici en verhalenvertellers nemen het publiek mee op reis gedurende een onvergetelijk muzikaal avontuur, waarin de nodige glimlach en een onvermijdelijke traan elkaar afwisselen.

"Derix’ mooie ingetogen spel maakt diepe indruk." | Musicmaker ★★★★★

Nationaal Theaterweekend – Theater beleef je samen

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend (25 en 26 januari 2020) welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 7,50 of € 10,- (exclusief boekingskosten). Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. Wie neem jij mee?

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij. 

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag:
Heerlijke spareribs met een marinade van "Jack Daniels". Of geniet van onze huisgemaakte rode bietenburger met gebakken ei, guacamole en citroenmayonaise. Beide geserveerd met koolsalade en zoete aardappelfriet.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: