jeugd & familie

Pijnstillers (12+)

Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten e.a. - Nationaal Theaterweekend


zo 26 januari 2020   Grote zaal

16:00 - 17:45 uur

Bestel snel


Opwindende musical naar een boek van één van succesvolste schrijfsters van Nederland.

‘Pijnstillers’ van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop.

En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

"Een avond waarop, ondanks de beladen thematiek, optimisme uiteindelijk zegeviert."
| AD ★★★★

Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Nationaal Theaterweekend – Theater beleef je samen

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend (25 en 26 januari 2020) welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 7,50 of € 10,- (exclusief boekingskosten). Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. Wie neem jij mee?

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij. 

Website: Homemade Productions

Cast: Alexandra Alphenaar, Mitch Wolterink, Ridder van Kooten, Donna-Jo Aarts, Iris Bakker, Danique Bol

Regie: Robin van den Heuvel

Muziek: Jeroen Sleyfer

Script: Dick van den Heuvel 

Boek: Carry Slee

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: