muziektheater

Ricky Koole, Frank Lammers & Ocobar

Frank en Ricky hebben de Blues - Nationaal Theaterweekend


za 25 januari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


Twee klasgenoten van de theaterschool maken na 25 jaar eindelijke hun voorstelling over de Blues af.

25 jaar geleden begonnen Frank Lammers en Ricky Koole aan een voorstelling. Ze zaten op de theaterschool en wilden graag een voorstelling maken waarin toneel en muziek samenkwamen. Ze hadden grootse plannen maar kwamen er niet uit.... en dus is voorstelling er toen nooit gekomen.

Ze gingen hun eigen weg en nu is het tijd om de draad weer op te pakken. Waar staan ze nu, 25 jaar later? Zou het ze nu wel lukken? Ze praten bij, lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscenes, en zingen over belangrijke momenten in de afgelopen 25 jaar. "Frank en Ricky hebben de blues.” is een openhartig, muzikaal programma waarin de balans wordt opgemaakt. Ze worden begeleid door de drie geweldige muzikanten van Ocobar tijdens deze onstuimige, vrolijke avond waarin de blues niet wordt geschuwd.

Nationaal Theaterweekend – Theater beleef je samen

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend (25 en 26 januari 2020) welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 7,50 of € 10,- (exclusief boekingskosten). Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. Wie neem jij mee?

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij. 

Website: Ricky Koole

"Het is een mooi duo op het toneel: Ricky Koole en Frank Lammers, leeftijdsgenoten, vakgenoten, ex-klasgenoten. Gelijkgestemden en tegenpolen tegelijkertijd. Hij is een groot kind gebleven, zij was vroeg volwassen. Zij ziet altijd en overal beren op de weg, hij doet niet aan ‘trubbels’." | Theaterkrant

Met: Frank Lammers, Ricky Koole, Rob Wijtman, Cok van Vuuren, Bart Wijtman

Foto: Rob Becker

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: