muziektheater

Nick Teunissen

Ontwaakt!


zo 9 februari 2020  

15:00 uur

Afgelast


De voorstelling 'Ontwaakt' van Nick Teunissen wordt geannuleerd wegens tournee in het buitenland van de vorige voorstelling 'Enkeltje Holandija'. Die voorstelling is zo succesvol dat deze doorgespeeld wordt in onder andere Oost-Europa. De nieuwe voorstelling komt er zeker, maar er zal pas op een later moment een datum gepland worden. Kaartkopers worden door ons op de hoogte gebracht.

  • Première van 'Ontwaakt!'
  • Persoonlijk en geëngageerd
  • Nick Teunissen speelde vorig seizoen zijn voorstelling Enkeltje Holandija.

We zijn het op vijf na gelukkigste volk ter wereld. En we tieren welig op ons kleine stukje aarde aan de rand van 't paradijselijke continent. Vol uitgebannen oorlogszucht. En toch. Er is iets grondig mis. Dat voelt u toch ook? Maar waar dat precies aan ligt? Ik weet 't niet meer. Aan de lessen die wij vergeten, maar die wij ooit plechtig beloofden te zullen leren? Dat van: 'Dit nooit meer!' Of is het ons geluk en veiligheid, die de vijand werd van miljarden andere mensen? Overal waart 't oude Spook weer rond.

“Een monument voor de veerkracht van mensen.” | Theaterkrant over 'Enkeltje Holandija' ★★★★

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: