muziek te gast

Night Fever

The Very Best of The Bee Gees


wo 10 april 2019   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Bestel snel


De ultieme live Bee Gees tribute geeft een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert.

  • Alleen in ons land verkocht de tributeband al meer dan 32.000 tickets en vorig seizoen waren alle veertien zalen van de theatertour uitverkocht!

De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond langs de indrukwekkende reeks Bee Gees hits. Het is een prachtige ode aan een bijzondere popgroep waarin alle grote hits voorbij komen. Herbeleef oude tijden met klassiekers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Words,’ kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How deep is your love.’

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van heerlijke Bubbles & Bites uit Karma's Keuken voor € 23,50 per persoon.

Op het menu staan de volgende Bites: thom kha kai, pokebowl, jakatorispiesjes, groente in tempura en springroll.

Locatie: Brasserie | € 23,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Bubbles & Bites!

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: