muziek

Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman

Every Picture Tells A Story


vr 5 april 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Het ongelofelijke verhaal van Rod Stewart & The Faces

We schrijven begin jaren ’70, een zanger en een gitarist komen elkaar tegen in de kroeg en worden vrienden voor het leven. De rest is geschiedenis. In ‘Every Picture Tells A Story’ wordt het onbekende verhaal verteld van Rod Stewart & The Faces. Hoe vijf vrienden uitgroeiden tot een sensatie van wereldformaat: van kroegbandje tot stadion-act!

John 'The Tube Man' Pidgeon (gespeeld door John Buijsman) is al heel zijn leven in dienst van Rod Stewart en zijn Faces. Eerst als roadie, later als tourmanager. Hij heeft de band in al zijn ups, downs, sides meegemaakt en kent alle verhalen uit eerste hand. Deze verhalen deelt hij nu graag met het publiek. Johnny neemt ons mee naar een wereld vol seks, topmodellen, kleedkamers en heel veel rock ‘n’ roll. Veel van deze unieke verhalen hebben de officiële biografie van Rod nooit gehaald.

Website: Nod Stewart

Producent: Janny Vos en Nod Stewart & The Faces

Acteur: John Buijsman

Muzikanten: Jo de Roeck, Jeroen van As, Ocki Klootwijk, Tyn Smit en Joeri Rook

Tekst: Martin van Waardenberg

Regie: John Buijsman

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

Ook interessant voor u: