cabaret

n00b

n00b speelt n00b


wo 6 december 2023   MIMIK

20:30 - 21:50 uur

Wachtlijst


Let op: Als onderdeel van onze samenwerking met MIMIK in Deventer wordt deze voorstelling verplaatst naar hun theaterzaal (heb je al kaartjes gekocht, dan krijg je via de e-mail nieuwe kaartjes binnen, de tijd en datum van de voorstelling blijft gelijk).

n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dit seizoen komen de dames dan ook terug naar het theater met n00b speelt n00b.

 Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan luisteren. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

 "IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars." NRC 

 

 

Website: n00b

"Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken."de Volkskrant

"Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker!" | Parool

"Ga deze voorstelling zien, laat je overrompelen door n00b en dompel je onder in hun universum." | Theaterkrant

Benieuwd naar de muzikale uitspattingen van n00b? Beluister dan hier hun nieuwe nummer KETA!

Ook interessant voor jou: