muziek wereldmuziek

Ocobar

De oerknal van rock-‘n-roll


do 7 februari 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Café Memphis: de oerknal van rock-'n-roll

  • Filmisch, poëtisch, verstild, ruig en gemeen swingend
  • De begeleidingsband van o.a. Freek de Jonge, Wilfried de Jong en Leo Blohuis & Ricky Koole
  • Cok van Vuuren (gitaar), Rob Wijtman (drums) en Bart Wijtman (zang, gitaar)

Het is 1954. In de Sun Studio in Memphis nemen Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis hun eerste platen op. Zij luiden een nieuw tijdperk in. Het begin van de rock-‘n- roll. De mannen van de Rotterdamse band Ocobar nemen je met live muziek van “That’s All Right, Mama”, “Blue Suede Shoes” tot “ I Walk The Line”, sterke verhalen en prachtige beelden mee op een fascinerende reis naar de oerknal van de rock-‘n- roll.

Bart Wijtman (drums): ‘Rock-‘n-roll is zang met enkel de rauwe energie van een elektrische gitaar, bas en drums. Meer is er niet nodig. Toen niet en nog steeds niet. Dat spreekt ons ontzettend aan. Dat betekent overigens niet dat we de songs keurig naspelen. Dat is niets voor ons. Wij geven er een eigen draai aan en leven ons op die manier op de nummers uit.’

Website: Ocobar

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

Ook interessant voor u: