cabaret

Onder Vrouwen III - Eindelijk Feest!

Margot Ros, Wimie Wilhem, Bodil de la Parra e.a.


vr 24 mei 2019  

20:00 uur

Afgelast


 Wegens ziekte van een van de spelers is de voorstelling 'Eindelijk Feest!' helaas afgelast. Kaartkopers worden via de mail/post op de hoogte gebracht van deze annulering.  

 

Brutaal, ongegeneerd en ongelofelijk humoristisch. In ‘Onder Vrouwen I & II’ namen Wimie Wilhelm, Margôt Ros (Toren C) en Bodil de la Parra elkaar flink de maat. En ze gaan door. 

Margôt Ros: "Eindelijk weer het toneel op met mijn oude matties, flink de beest uitgangen en het publiek verrassen, verbazen en doen schateren van de lach!"

Hun kinderen zijn inmiddels het huis uit, net als hun mannen. Wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Want ze zitten nog steeds in het café. Onder het motto ’het leven moet gevierd’ wordt menig liefdesduet gezongen. Oud zeer komt voorbij en mooie momenten worden herbeleefd. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste zo lijkt het. Want alles kan kapot. Met Bas Hoeflaak (Droog Brood), bier, sigaretten en livemuziek van De Mannen. 

“Zo brutaal en ongegeneerd namen vrouwen op het toneel zelden zo’n onderwerp bij de kop” | de Volkskrant over 'Onder Vrouwen I'.

Wimie Wilhelm is actrice, cabaretier en regisseur. Ze heeft o.a. Richard Groenendijk, Eva Crutzen, Jörgen Raymann, Martijn Kardol, Rayen Panday en Brigitte Kaandorp geregisseerd. Ze speelde in o.a. Hema de musical, We want more en Eigen Zaken. Wimie is tevens bekend van tv en speelde o.a. in Baantjer, De Ludwigs, Klikbeet en Zwartboek.

Bodil de la Parra is actrice en toneelschrijfster en schreef stukken voor o.a. Bellevue Lunchtheater, Theater Artemis, het NNT, Het Zuidelijk Toneel en Orkater. Op TV is zij als Irene te zien in de tv serie Klem 1 & 2.

Margôt Ros is actrice, comedyschrijver en regisseur. Bekend van het satirische Tv-programma Toren C. Het scenario van Toren C werd bekroond met de Lira Scenarioprijs. Margôt is tevens bekend van televisieoptredens bij De vloer op en in Flikken Maastricht. Ze regisseerde cabaretvoorstellingen voor Rob Kamphues, Joep Onderdelinden en Klaas van der Eerden. 

Bas Hoeflaak is acteur en cabaretier. Samen met Peter van de Witte vormde hij zeventien jaar lang het cabaretduo Droog Brood, tevens is hij bekend van het tv-programma 'Sluipschutters' van BNN/VARA. Onlangs was Bas te zien in de theaterproducties: 'Snorro' van theater Rotterdam en 'Slippers' van Bos Theaterproducties.

Ook interessant voor u: