opera

OPERA2DAY & New European Ensemble i.s.m. Scapino Ballet Rotterdam

Opera Melancholica


za 8 februari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Vernieuwer in operaland brengt weer spectaculaire opera

OPERA2DAY is bezig met een enorme opmars in operaland. Zij zetten de ene sensationele voorstelling na de andere neer waarbij de traditie van opera verbonden wordt met de huidige omgeving en tijd. In ‘Opera Melancholica’ staat de opera ‘The Fall of the House of Usher’ naar de verhalen van Edgar Allen Poe centraal, met filmische minimal music van Philip Glass. 

OPERA2DAY en het New European Ensemble verwelkomen u in het anatomisch theater van de psyche. Hier worden schedels gelicht. Tezamen met choreografie van het Scapino Ballet Rotterdam creëert het gezelschap live fantastische visioenen en huiveringwekkende wanen op het toneel.

Melancholie is ons mensen eigen. We zijn in staat om te kijken naar ons bestaan en beseffen onze sterfelijkheid. We koesteren lucide dromen over een betere wereld en over een leven voorbij de dood. Overweldigende vergezichten. Maar voor die idealen betalen we een prijs: de angst en de weemoed als we weer zijn teruggeworpen in de harde realiteit. Als we die terugweg nog kunnen vinden...

Website: OPERA2DAY

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: