klassiek

Orkest van het Oosten

Beethoven / Berlioz / Schumann


za 17 november 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Franse dramatiek, Duitse romantiek en een ster-sopraan

De jonge Britse dirigent Alpesh Chauhan en het Orkest van het Oosten vormen al een paar jaar een gouden combinatie, iets wat in dit programma met Franse dramatiek, Duitse romantiek en de Deventer welbekende ster-vocaliste Christianne Stotijn zeker weer te horen zal zijn.

In Berlioz’ cantate La mort de Cléopatre is de tragische Cleopatra een mens van vlees en bloed. Geniet van deze mini-opera met maximale emoties. Schumann is ook een romanticus, maar híj bezingt met brede gebaren in Symfonie nr. 3 ‘Rheinische’  het majestueuze van Europa’s grootste rivier. Ook op het programma ‘Ouverture ‘Leonore III’ van Ludwig van Beethoven.

Website: Orkest van het Oosten

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Stoofpotje voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Kar-Ma's Keuken.

Op het menu staat een wildstoofschotel met vergeten groenten, frietjes en een frisse salade. De vegetarische optie is een portobello gevuld met spinazie, blauwaderkaas, brie en pijnboompitjes.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: