show

Patty Brard

Uit de oude doos


do 21 mei 2020  

20:00 uur

Afgelast


De voorstelling wordt tot nader order uitgesteld wegens productionele redenen. Wij houden u op de hoogte als we meer nieuws hebben over mogelijk nieuwe periode van de tournee. Kaartkopers worden door ons op de hoogte gebracht.


Liefdes, ingewikkelde familierelaties: geen onderwerp blijft onbesproken

Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer aan de keukentafel, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert samen met jou! Haar verjaardag is de perfecte aanleiding om een -one woman power show- te maken waarin vele hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar verteld worden op komische maar ook ontroerende wijze. Het wordt een aaneenschakeling van verhalen van de Nederlandse Diva over belevenissen die zij nog nooit eerder deelde met het publiek.

Wat hebben we ons de afgelopen jaren massaal om Patty vermaakt, aan haar geërgerd, met haar mee gevoeld, ons om haar verwonderd en misschien zelfs aan haar opgetrokken! Je kan ervan vinden wat je wil, maar La Brard staat nog volop in het leven en is zelfs nog op televisie te zien. Hoe dat kan? Naar eigen zeggen lacht de oude doos zich overal doorheen!

De show “Verhalen uit de oude doos” belooft een feestje te worden, zoals we van Patty gewend zijn: vol bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol!

Website: Patty Brard

Regie: Ruben van der Meer (bekend van de Lama's en zijn rollen in onder andere Plan C, Papadag en Alles is Liefde)   

Tekst: Wilko Terwijn (schreef recent voor onder andere The Roast en het Correspondents Dinner en heeft zijn eigen schrijverscollectief Badaboom)

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: